Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-09@05:06:10 GMT

واکاوی درس آموخته های زلزله کرمانشاه در کرج

تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۳۹۳۲۹۷

واکاوی درس آموخته های زلزله کرمانشاه در کرج

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان البرز ، دکتر کوروش غفاری رئیس سازمان نظام مهندسی استان البرز در این همایش گفت: هدف این سازمان از اعزام کارشناسان به همراه اساتید دانشگاه خوارزمی به منطقه زلزله زده سرپل ذهاب برای انتقال درس های این زلزله به مهندسان البرز به منظور ایمن سازی هرچه بیشتر ساختمان ها بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اهمیت بازدید از مناطق زلزله زده و تجارب به دست آمده پس از هر زلزله افزود: غفلت از عبرت های کسب شده از زلزله کرمانشاه می تواند خطرات زیادی برای جامعه و مسئولیت فراوانی برای مهندسان به دنبال داشته باشد.
غفاری به مهندسان توصیه کرد در صورت امکان حتما' از مناطق زلزله زده بازدید کنند تا بدانند مسئولیت آنان تا چه حد مهم و سنگین است.
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان البرز با قدردانی از کمک و همراهی اساتید دانشگاه خوارزمی در انتقال درس های زلزله کرمانشاه و تاکید بر ظرفیت علمی ارزشمند این دانشگاه ، وجود دانشگاه خوارزمی در استان البرز را یک موقعیت با ارزش خواند که باید از آن به نحو شایسته بهره برد.
همچنین پیمان همامی دکترای سازه و عضو هیات علمی دانشگاه خوارزمی با تشریح رفتارسازه های مختلف بنایی ، فلزی و بتنی در زلزله کرمانشاه با تصاویر مستند ساختمان های آسیب دیده ، نقاط ضعف هر یک از انواع سازه ها را مورد بررسی قرار داد.
این استاد دانشگاه با تاکید بر تاثیر فراوان عدم اجرای اصولی سازه های مختلف ، مجریان فاقد صلاحیت فنی ، استفاده از مصالح نامرغوب ، عدم دقت در اجرای نقاط اتصال یا به اصطلاح چشمه های اتصال در انواع سازه ها را مهم ترین علل وارد آمدن خسارات جدی به ساختمان ها در سرپل ذهاب برشمرد.
وی همچنین بی توجهی به اجرای مهار دیوارهای غیر سازه ای و استفاده از مصالح نامتناسب را مهم ترین علل فرو ریختن دیوارها و غیرقابل سکونت شدن ساختمان ها به رغم پایداری سازه ها دانست.
همچنین دکتر هادی شهیر مدرس مکانیک خاک و مهندسی پی و عضو هیات علمی دانشگاه خوارزمی در سخنانی با ارائه تصاویر مستندبه تاثیر تیپ های مختلف خاک در انتقال امواج لرزه ای و لرزش و لغزش خاک مناطق مختلف شهر سرپل ذها پرداخت و با اشاره به مشابهت برخی مناطق شهری و روستایی سرپل ذهاب با شهر کرج توجه به تجارب به دست آمده را درالبرز بسیار ضروری و مفید خواند.
این همایش به دنبال سفر متخصصان سازمان نظام مهندسی ساختمان البرز و دانشگاه خوارمی به مناطق زلزله زده کرمانشاه و تهیه گزارش مستند از این واقعه برای دومین بار در استان البرز برگزار شد که مورد استقبال مهندسان قرار گرفت .
7410/ 6155خبرنگار: مژگان السادات سجادی ** انتشار دهنده : محمد عزیزپور

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۹۳۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی

محمدطیب صحرایی در نشست مشترک اعضای دولت و استانداران با حضور رئیس جمهور، عنوان کرد: مشکلات استان هایی که دچار بیکاری مزمن هستند و تورم بالاتری نسبت به میانگین کشور دارند، با روال عادی و برنامه های فعلی حل نمی شود و این استانها نیازمند توجه و حمایت های ویژه هستند.

به گزارش ایرنا، وی پیشنهاد داد که برای اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری پنج استانِ با نرخ بیکاری بالاتر، یک کارگروه چابک و اثرگذار در سطح ملی تشکیل شود.

به گفته صحرایی، یکی از مهمترین راهکارهای کاهش نرخ بیکاری در این استان ها، تکمیل طرح ها و اقدامات نیمه تمام است. به عنوان نمونه دولت گذشته در یک اقدام نادرست، جشن پایان بازسازی مناطق زلزله زده کرمانشاه را برگزار کرد، در حالی که بسیاری از ساختمان و زیرساخت های زلزله زده این استان همچنان نیازمند بازسازی هستند.

استاندار کرمانشاه در ادامه گفت که اکنون ترمیم تخریب های زلزله و تکمیل عملیات بازسازی در کرمانشاه، حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. همچنین جبران افتتاح زودهنگام راه آهن کرمانشاه، حدود هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

صحرایی یکی دیگر از طرح های زیربنایی و اشتغالزای استان را «راه آهن کرمانشاه - خسروی» نام برد و اضافه کرد: حمایت های بانکی و اعتباری ویژه از پنج استان دچار نرخ بیکاری بالاتر، می تواند منجر به رونق طرح ها و کسب و کار و در نتیجه اشتغالزایی بیشتر در این استان ها شود.

در ادامه این جلسه، رئیس جمهور با اشاره به کاهش آمار بیکاری در بسیاری از استان‌ها و استقبال از پیشنهاد مطرح شده، دستور داد کارگروهی با مدیریت معاون اول رئیس جمهور و استانداران، به فوریت برای کاهش نرخ بیکاری در استان‌های مذکور تلاش کنند.

به گزارش ایرنا، بررسی آمارهای اعلام شده از سوی مرکز آمار ایران در استان کرمانشاه نشان می دهد این استان در فصل بهار سال گذشته با ۱۵/۴ رتبه اول بیکاری کشور، در فصل تابستان با نرخ بیکاری ۱۳.۶ رتبه دوم بیکاری و در فصل پاییز با نرخ ۱۲.۹ در رتبه سوم بیکاری کشور قرار گرفت.

استان کرمانشاه که با ۲ میلیون نفر جمعیت در ۱۴ شهرستان، ۱.۵ درصد از مساحت و ۲.۴ درصد جمعیت کشور را در بر می‌گیرد، از سال ۱۳۵۵ یکی از استان های با نرخ بیکاری بالا بوده و تاکنون نرخ بیکاری آن از میانگین کشوری پایین‌تر نیامده است بطوریکه چهار درصد از بیکاران کشور در این استان قرار دارند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: طرح اشتغالزایی بهبود یافتگان مراکز یاورشهر اجرایی شد

دیگر خبرها

  • هشدار زلزله در تهران ۱۰ تا ۱۵ ثانیه پیش از وقوع آن + جزئیات
  • شهری در ایران که کوچه ندارد ! | ویدئو
  • فارغ‌التحصیلی بیش از یکصد هزار دانش آموخته از دانشگاه علامه 
  • هشدار سریع ۱۰ تا ۱۵ ثانیه قبل از زلزله اعلام می‌شود | به دنبال پایش ایمنی ۱۹ هزار ساختمان هستیم
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • طراوت باران بهاری در مناطق مختلف آذربایجان شرقی
  • سازمان هواشناسی اعلام کرد:آغاز سامانه جدید بارشی از امروز؛ آسیب به محصولات کشاورزان
  • باران بهاری آذربایجان شرقی را فراگرفت
  • باران بهاری آذربایجان شرقی را فرا گرفت
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی